NOVOLETNI NAMIZNOTENIŠKI TURNIR


Pod streho smo spravili naš tradicionalen namiznoteniški turnir. Že devetnajstkrat smo se do sedaj organizatorji ŠKTD Kamnje-Potoče in NTK Burja Ajdovščina trudili, da smo pripravili dostojen turnir za naše ljubitelje malih belih žogic. Zaradi novega termina se je letošnjega turnirja udeležilo okoli trideset igralcev iz primorske regije.

DSCN6721

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Že po predhodnih prijavah smo vedeli kdo bo med tokratnimi igralci tisti, ki bo odnesel prehodni pokal domov.
Tako kot so bili napeti in kakovostni dvoboji v finalu in polfinalu, so potekali zagriženi boji tudi v tolažilni skupini-mogoče zaradi lepe nagrade.
Letošnji zmagovalec turnirja je tako postal Pejakić Davor domačin iz Ajdovščine, ki je igral tudi za NTK Letriko Vrtojba v prvi ligi, v finalu je premagal igralca iz Izole (NTK Jadra morje) Režun Miha, tretji pa je bil naš igralec iz ekipe Kamnje Čučič Martin.
V tolažilni skupini je zmagal Šmajgel Matjaž (Jadra Morje Izola), ki je premagal našega mladega igralca Rebek Andreja (ekipa Kamnje).
Ob prijetnem vzdušju smo si nazdravili za prihajajoče praznike in obljubili, da se zopet vidimo na naslednjem turnirju, ki pa bo že okrogle številke.

Zahvaljujemo se vsem, ki ste nas podprli pri tej izvedbi in vas vabimo, da se udeležite tudi ogleda tekem naše ekipe v Primorski ligi.

 

Besedilo in foto: Ž.V.

DSCN6707 DSCN6700 (1)

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja