4. Pohod skozi zaselke KS Kamnje-Potoče


Že četrtič zapored smo se v nedeljo 3.5. kamenjci in potočani podali na popoldanski pohod po zaselkih krajevne skupnosti.

DSCN6758

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ker so bile steze in poti zaradi obilice dežja v prejšnjih dneh precej razmočene, smo zamišljeno traso pohoda nekoliko spremenili. Pohod smo pričeli na igrišču v Kamnjah in se po cesti skozi Novo naselje podali v Potoče. Obiskali smo vrtovinski zaselek Grželji, se sprehodili skozi Vas ter se z južne strani povzpeli na Kukanje. Tu smo si privoščili krajši počitek in se nato po Konjski dolini odpravili v Skrilje in se skozi zaselek Bajči povzpeli na Zdešče. Čakal nas je še vzpon do Nadliškov in spust v Kamnje. Zaradi razmočenosti steze smo opustili obisk zaselka Poki.

DSCN6768

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sklenili smo krožno pot in pohod končali na izhodišču, kjer smo pripravili malico z dobrotami iz nahrbtnikov.

Namen pohoda je bil dosežen, saj so se med enaintridesetimi pohodniki v dobre tri ure dolgem pohodu razvili prijetni pogovori na najrazličnejše teme.

Pohvalno je, da so se pohoda udeležile tudi nekatere družine z majhnimi otroki.

Med pohodom pa smo dobili idejo za popestritev naslednjega pohoda prihodnje leto. Sklenili smo, da bomo na naši poti pridno nabirali šparglje, koromač in srčno zelje ter na zaključku pohoda pripravili FRTALA PARTY.

DSCN6796 DSCN6807

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Se vidimo prihodnje leto!

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja